COOLBLUE SPREEKT OP UITVERKOCHTE DAG VAN HET VEILIGE MAGAZIJN 2020

Nieuws | 28 januari 2020 14:01 | Yvonne Bakergem

Hoe zorg je in drukke tijden – met een megamagazijn van ruim 88.000 vierkante meter – dat het werk efficiënt, maar ook nog eens veilig wordt uitgevoerd? En tegen welke uitdagingen loop je dan aan? Rob van Winkel, domeinbaas Storing, Picking & Packing bij Coolblue, neemt je mee in de logistieke wereld van het snelst groeiende e-commercebedrijf van Nederland en België tijdens het uitverkochte Dag van het Veilige Magazijn Dag van het Veilige Magazijn op donderdag 6 februari in Zoetermeer.

Alles voor een glimlach

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Iedere dag spannen duizenden Coolblue’ers zich in om bij hun klanten een glimlach op hun gezicht te toveren. Achter deze belofte schuilt een enorme logistieke operatie. Alle bestellingen worden dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat het magazijnpersoneel vaak in de avond en de nacht werkt. Om hun belofte waar te kunnen maken, besteedt Coolblue veel aandacht aan het selecteren, inwerken en op peil houden van de kennis van alle medewerkers om zo veilig en efficiënt mogelijk te werken.

Keynote

Maar gaat het dan altijd goed? Uiteraard heeft Coolblue – net als alle andere bedrijven – te maken met uitdagingen rondom veiligheid en gezondheid. Hoe gaat dit bedrijf bijvoorbeeld om met bijna-ongevallen? Hoe zorgen zij voor een goede veiligheidscultuur? En wat doen zij om alle medewerkers mee te krijgen bij het gezond en veilig werken? Rob van Winkel vertelt in zijn keynote over de successen en uitdagingen van Coolblue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *