Inschrijving Prijs Veiligste Magazijn 2020 voorlopig uitgesteld

Nieuws | 25 augustus 2020 09:08 | Yvonne Bakergem

De inschrijving van de jaarlijkse verkiezing Prijs Veiligste Magazijn 2020 is voorlopig uitgesteld. Dit hebben BMWT en evofenedex, de organisaties achter de verkiezing, besloten in samenspraak met de jury. De gevolgen van het coronavirus hebben namelijk nog steeds een enorme impact op handels- en productiebedrijven. Het doorvoeren van alle maatregelen die nodig zijn voor het gezond en veilig blijven werken in het magazijn, zorgt ervoor dat bedrijven nauwelijks tijd kunnen vrijmaken om deel te nemen aan de verkiezing met de bijbehorende verplichtingen.

Door de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus staat het onderwerp gezond en veilig werken bij veel bedrijven hoog op de agenda. Naast de invoering van de verplichte en noodzakelijke maatregelen proberen ondernemers deze periode te gebruiken om hun operatie veiliger en effici├źnter te maken om zo een succesvolle toekomst te bewerkstelligen.

Rondvraag

Uit een rondvraag onder belangstellende deelnemers blijkt dat een deel twijfelt of ze in de huidige periode voldoende tijd kunnen vrijmaken voor het doorlopen van de procedure van de verkiezing. Denk hierbij aan de diverse bedrijfsbezoeken, interviews en invullen van de formulieren. Dit was voor de organisatie genoeg reden om de inschrijving voorlopig uit te stellen.

Dag van het Veilige Magazijn

De uitreiking van de Prijs Veiligste Magazijn is een vast onderdeel van het jaarlijkse evenement Dag van het Veilige Magazijn. Vooralsnog blijft de datum van de volgende editie van dit evenement staan op 11 februari 2021. Zodra de omstandigheden het weer mogelijk maken, wordt de inschrijving voor de Prijs Veiligste Magazijn 2020 alsnog opengesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *