Wat levert deelname aan het Veiligste Magazijn op?

 

logo PVM

Een geldbedrag is niet de belangrijkste reden om mee te doen aan de verkiezing van het Veiligste Magazijn. Belangrijker is de mogelijkheid om met behulp van de opgedane ervaringen de veiligheid in het magazijn nog verder te verbeteren.

Meedoen aan de verkiezing van het Veiligste Magazijn is net als meedoen aan de Olympische Spelen: meedoen is belangrijker dan winnen.

Uit reacties van afgelopen jaren blijkt dat de deelnemers het meedoen aan de verkiezing beschouwen als een impuls om de veiligheid nog verder te vergroten. Daarnaast is deelname een extra stimulans voor het personeel om nog veiliger te werken.

Wat krijgt u terug?

Bedrijven die zich inschrijven, krijgen daarvoor het nodige terug:

  • Op basis van de inschrijfformulieren selecteert de jury tien bedrijven die een gratis veiligheidscheck krijgen van ervaren inspecteurs.
  • De resultaten van deze inspecties worden teruggekoppeld in een overzichtelijk rapport, dat aanknopingspunten biedt om de veiligheid verder te versterken.
  • Alle deelnemende bedrijven krijgen voor twee personen gratis toegang tot de Dag van het Magazijn. Tijdens dit informatieve congres over veilig en gezond werken in het magazijn wordt bekend gemaakt hoe de bedrijven zijn beoordeeld door de jury.
  • Natuurlijk maakt elke deelnemer ook kans op een geldbedrag. Gouden beoordelingen worden beloond met € 1000,-, Zilveren met € 750,- en bronzen met € 500,-

Heeft u vragen omtrent de organisatie van deze prijs, of inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Yvonne van Bakergem van BMWT-Keur, tel. (070) 79 00 074, y.vanbakergem@bmwt.nl.