Wedstrijdprocedure

logo PVM

Elk bedrijf dat wil weten hoe het staat met de veiligheid in zijn magazijn, dc of warehouse, kan zich aanmelden voor de prijs Het Veiligste Magazijn via onderstaand inschrijfformulier. De eerste selectie vindt plaats op basis van de ingevulde formulieren. Daarna volgt een beoordeling door experts van het CCV.

 

 

Tweede ronde

Op basis van de inschrijfformulieren maakt de jury een eerste selectie. Het resultaat daarvan is een lijst met maximaal tien magazijnen. Deze magazijnen krijgen vervolgens een bezoek van ervaren inspecteurs.

Rapporten

De bezoeken van de inspecteurs zullen in de maanden juni/juli plaatsvinden. Deze bezoeken resulteren in uitgebreide rapporten. Op basis van deze rapporten kiest de jury twee keer drie genomineerden (drie genomineerden in de categorie “met 25 of minder magazijnmedewerkers” en drie genomineerden in de categorie “met meer dan 25 magazijnmedewerkers”).

Jurybezoek

De zes genomineerden worden vervolgens nog een laatste keer bezocht door de jury. Tijdens de jurybezoeken wordt bepaald wat voor beoordeling de genomineerden krijgen; goud, zilver of brons. Meerdere bedrijven kunnen dezelfde beoordeling krijgen.

Heeft u vragen omtrent de organisatie van deze prijs, of inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Yvonne van Bakergem van BMWT-Keur,

tel. (070) 7900074, y.vanbakergem@bmwt.nl.

Insturen inschrijfformulier

Ieder bedrijf dat geïnteresseerd is, kan zich inschrijven tot en met 1 juni a.s. U kunt uw inschrijfformulier downloaden als u op onderstaand formulier klikt en geheel ingevuld sturen naar:

Het Veiligste Magazijn
t.a.v. Y. van Bakergem
Vlietweg 17u
2266 KA Leidschendam

y.vanbakergem@bmwt.nl